Contacts
صفحه اصلی پورتال | صفحه اصلی تالار | ثبت نام | اعضاء | گروه ها | جستجو | پرسش و پاسخ | فروشگاه الکترونیکی | خرید پستی بازی های کامپیوتری

صفحه اول انجمنها -> نمایش بازیهای ساخته شده توسط اعضای سایت -> بازی گرگ و مرغ (نسخه ی 3 بعدی)

ارسال يك موضوع جديد   پاسخ به يك موضوع ديدن موضوع قبلي :: ديدن موضوع بعدي
برو به صفحه 1, 2, 3, 4  بعدي

بازی گرگ و مرغ (نسخه ی 3 بعدی)
نويسنده پيغام
Ali
مدیر کل
مدیر کل

تاريخ عضويت: شنبه 20 تير 1383
تعداد ارسالها: 2722
محل سكونت: On the edge

1 شنبه 18 مرداد 1388 - 17:38
پاسخ بصورت نقل قول

توضيحات:

اون دسته از دوستانی که از ابتدای کار سایت طراحان پارسی با ما بودن، احتمالا بازی دزد و مرغ، و همچنین مقاله آموزشی ساخت همون بازی با گیم میکر رو بخاطر دارن. تابستون 88 فرصتی دست داد تا دوباره خاطرات خوش قدیمی زنده بشه و در جریان یک به اصطلاح زورآزمایی، همون کار دوباره، ولی این بار به سبک 3 بعدی ساخته بشه. نتیجه ی کار چیزی شده که تصاویرش رو در حال حاضر ملاحظه می کنید و در صورت تمایل می تونین خود بازی رو هم از لینکی که در انتهای این خبر اومده، دانلود کنین.

کنترل های بازی، همون کنترل های نسخه ی قدیمی، یعنی دکمه ی جلو، برای افزایش سرعت، دکمه ی عقب، برای کاهش سرعت و دکمه ی space برای پرش هست. البته دکمه های 1 تا 3 روی کی بورد هم بیکار نیستن و کارهایی رو انجام میدن که خودتون در جریان بازی می تونین تست کنین.

این بازی همچنین دارای سیستم ثبت امتیاز روی سرور پرشن دیزاینرز هست و شما می تونید زمان خودتون رو بطور اتوماتیک ثبت کنین و اونرو با سایر دوستانتون مقایسه کنین. البته این اولین تجربه ی من در اینکار هست و مسلما کلی نقص این وسط وجود داره که به مرور توسط شما کشف میشن و اونوقت دوباره روز از نو روزی از نو باید بشینیم و باگ فیکس ارائه کنیم Smile

تصاویر انتخابی از بازی:

لینک دانلود بازی: (لینک مستقیم - حجم 15 مگابایت)

آپدیت: نسخه جدید در تاریخ 29 مرداد آپلود شد. باگهای مربوط به جدول امتیازات در این نسخه برطرف شده است.

اين نامه توسط Ali در 5 شنبه 29 مرداد 1388 - 14:05 ويرايش شده است.
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي ارسال ايميل ديدن وب سايت كاربر نام كاربري در پيغامگير Yahoo

نويسنده پيغام
mahdifanaei
پیر بازی سازی
پیر بازی سازی

تاريخ عضويت: شنبه 31 ارديبهشت 1384
تعداد ارسالها: 782
محل سكونت: زاهدان

1 شنبه 18 مرداد 1388 - 19:20
پاسخ بصورت نقل قول
سلام علی آقا. خسته نباشید...
راستش توی بازیهای مستقل ایرانی کمتر میشه بازیهای استاندارد پیدا کرد.
بازیهایی که سر و شکل مناسبی داشته باشن و حداقل بشه با بازیهای super nintendo مقایسشون کرد! (البته از نظر رعایت اصول طراحی یک بازی)

و اما بازی شما (البته خودتون استادید) ولی من هم نظرم رو میگم. گرچه که احتمالا خودتون از قبل میدونید مشکلاتش رو:
1. بهتره برای پریدن اون سگ، گرگ یا هرچی که بود، انیمیشن جداگانه طراحی بشه. و فقط بالا و پایین نره. این موضوع از همه بیشتر توی ذوق میزد.
2. منوی Pauseیی وجود نداشت!
3. موقع سوختن و اومدن از اول بازی، بهتر بود، حداقل سگه می افتاد یا همچین چیزی. اینکه یهو بازی از اول شروع بشه. جالب نبود.
4. واسه Game over نهایی هم شاید بد نباشه که مرغه با خیال راحت در حال دونه خوردن باشه، در حالی که سگه، پاش شکسته یا همچین چیزی...

همین. Embarassed

نويسنده پيغام
Ali_Hashemi
در حال رشد
در حال رشد

تاريخ عضويت: شنبه 3 ارديبهشت 1384
تعداد ارسالها: 94
محل سكونت: Earth

1 شنبه 18 مرداد 1388 - 23:14
پاسخ بصورت نقل قول
من خیلی باهاش حال کردم.
اون نسخه قدیمی رو یادمه که نتونستم مرغه رو بخورم Very Happy
ولی اینبار تونستم.
بهتون تبریک میگم. چند تا هم نکته دارم :
1- همونهایی که آقای فنایی گفتند.
2- منوی اول بازی رو فقط همون اول میتونستیم ببینیم, هنگام بازی اگه نمیخواستیم ادامه بدیم , راهی منطقی برای خروج یا بازگشت به منوی اصلی نداشتیم.
3- در بازی زمان رو به دقت اندازه گیری می کردید اما هنگام آپلود اون به سایت , عدد گرد میشه اونهم رو به بالا. رکورد من 16.64 بود ولی 17 ثبت شد Rolling Eyes
4- یکبار که امتیاز ارسال شد , باز هم میشه اونرو چندین بار ارسال کرد و البته به اشتباه یک رکورد جدید اضافه میشه!
5- برای مقاصد مهم از QueryString استفاده نکنید. بهتر بود که از متد Post استفاده می کردید.اگر هم مجبور به استفاده از QueryString در سایت شدید در صفحه مقصد HTTP Referer رو چک کنید تا کسی نتونه پارامتر ها رو دستکاری کنه. اون Hacker DarePit من بودم که رکورد 2 ثانیه رو ثبت کردمQuestion راستی عدد 1 هم به 2 ثانیه گرد شد Shocked

میدونم که زیادی گیر دادم , ولی خوب دیگه , باید میگفتم Cool
به هر حال لذت بردم و یاد قدیما افتادم Laughing
خسته نباشید Razz
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي نام كاربري در پيغامگير Yahoo

نويسنده پيغام
knight-rak
در حال رشد
در حال رشد

تاريخ عضويت: 5 شنبه 21 خرداد 1388
تعداد ارسالها: 87

2 شنبه 19 مرداد 1388 - 02:23
پاسخ بصورت نقل قول
علي جان خيلي عالي هست
متاسفانه نمي تونم الآن نمي تونم دانلود كنم ولي از روي شات بهت ميگم كه كارت مثل هميشه عالي هست ...
با همون گيم ميكر ساختي يا نه ؟
موفق باشي به اميد بازي هاي بيشتر و بهتر .

ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي

نويسنده پيغام
Ali
مدیر کل
مدیر کل

2 شنبه 19 مرداد 1388 - 09:18
پاسخ بصورت نقل قول
@مهدی فنایی

ما اصولا دیگه از خط بازی و بازی سازی کنار رفتیم و جا رو دادیم به شما جوونا. اشکالاتی که گفتی همه قبوله. منتها بعضیاش رو عمدا" خواستم به بازی اصلی وفادار بمونم. بعضی دیگه از جمله انیمیشن پرش هم دیگه دست من نبود. چون اصلا انیمیشن پرشی در اختیار نداشتم تا بخوام جاسازی کنم.

@Ali_Hashemi

ممنون از نظرتون. بله اشکالات زیادی وجود داشت. از جمله اینکه توی اون فرصت کوتاه دو هفته ای نتونستم راهی برای ارسال با متد post پیدا کنم. البته می تونستم query رو کد شده بفرستم و بعد رو سرور دیکدش کنم. ولی هدف بیشتر خود بازی بود. نه وب اپلیکیشنش. فعلا هم که جدول امتیاز رو بستم تا شاید در آینده یه فکری بحالش کردم.

@knight-rak

ممنون از لطفت. نه، گیم میکر نه. یه دو سه سالی میشه که اصلا خبر گیم میکر رو ندارم. بازی رو با unity ساختم.

نويسنده پيغام
nimaprofessionalism
پیر بازی سازی
پیر بازی سازی

تاريخ عضويت: 4 شنبه 12 تير 1387
تعداد ارسالها: 509
محل سكونت: جی میل

2 شنبه 19 مرداد 1388 - 10:01
پاسخ بصورت نقل قول
نقل قول:
ممنون از لطفت. نه، گیم میکر نه. یه دو سه سالی میشه که اصلا خبر گیم میکر رو ندارم. بازی رو با unity ساختم

سلام.
بازیه جالبیه.مشکلات رو هم دوستان گفتند.

منظورت unity engine است؟
یکم برام از unity توضیح میدین؟(می تونی بهم pm بزنی)
برنامه نویسیش چجوریه؟و........ .

سایت اعتراض به وضعیت اینترنت

ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي ارسال ايميل نام كاربري در پيغامگير Yahoo

نويسنده پيغام
jamal-akbari
در حال رشد
در حال رشد

تاريخ عضويت: جمعه 2 مرداد 1388
تعداد ارسالها: 78
محل سكونت: Kurdistan

2 شنبه 19 مرداد 1388 - 11:23
پاسخ بصورت نقل قول
نقل قول:

منظورت unity engine است؟
یکم برام از unity توضیح میدین؟(می تونی بهم pm بزنی)
برنامه نویسیش چجوریه؟و........ .

سلام
بازي كه از نظر گرافيك زيبا بود و البته يك سري اشكالات داشت كه دوستان گفتند و نياز ي به گفتن من مبتدي نيست.
فقط چرا كنترلش انقدر سخته!
دركل بهتون خسته نباشيد ميگم Laughing

ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي ارسال ايميل ديدن وب سايت كاربر

نويسنده پيغام
مسعود 16 a
پیر بازی سازی
پیر بازی سازی

تاريخ عضويت: 4 شنبه 29 شهريور 1385
تعداد ارسالها: 1243
محل سكونت: Love City

جمعه 23 مرداد 1388 - 10:46
پاسخ بصورت نقل قول
سلام
خوب بود ! (دقیقآ همون بازی قدیمی فقط مدل ها سه بعدی بودند)
اما اما: ایراد اینجاست که مدل ها سه بعدی بودند اما بازی تو دو بعد دنبال می شد یعنی فقط مدل ها سه بعدی بودند اما امکان حرکت در سه بعد وجود نداشت.
حالا کهزحمت مدل ها رو کشیده بودید می تونستید از بعد سوم هم برای تغییر مسیر هم استفاده می کردید.

یه خاطره ای زنده کردیم خوب بود
کلآ رفتم تو سال83 Surprised

http://WWW.Hiro-Games.Com

[size=150]I am Here....[/size]
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي ارسال ايميل ديدن وب سايت كاربر نام كاربري در پيغامگير Yahoo

نويسنده پيغام
Ali
مدیر کل
مدیر کل

شنبه 24 مرداد 1388 - 17:15
پاسخ بصورت نقل قول
بازم ممنون از نظرات. تنها دلیل ثابت بودن دوربین بازی، وفاداری به نسخه ی اول بود. تو نسخه ی جدید که سعی می کنم بزودی ارائه کنم، علاوه بر رفع باگ جدول امتیازات، امکان استفاده از دوربین در جهات مختلف رو هم فراهم می کنم.

خوشحالم که به سال 83 برگشتید. سال خوبی بود. پر از جوونی و اشتیاق برای انجام کارهای جدید Evil or Very Mad

نويسنده پيغام
arthas
کاربر جدید
کاربر جدید

تاريخ عضويت: 5 شنبه 27 دي 1386
تعداد ارسالها: 16
محل سكونت: سايلنت هيل

3 شنبه 27 مرداد 1388 - 18:33
پاسخ بصورت نقل قول
من فقط نظرم رو ميگم علي آقا وگرنه شما كه خودتون استاد ماييد

به نظر من گرافيك خيلي خوب بود اما حساسيت پاي گرگ به موانع خيلي زياد بود و يه كم اعصاب خورد كن شده بود .
براي پريدن گرگ هم به نظرم اگه يه انيمشن جداگانه مي ذاشتيد (همونطور كه دوستان قبلا گفتن) بهتر بود .

منتظر پروژه هاي عالي بعدي شما مي مونم ...
به هر حال موفق باشيد

ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي

نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد   پاسخ به يك موضوع    صفحه 1 از 4 تمام ساعات و تاريخها بر حسب 3.5+ ساعت گرينويچ مي باشد
برو به صفحه 1, 2, 3, 4  بعدي

پرش به:  

شما نمي توانيد در اين انجمن نامه ارسال كنيد.
شما نمي توانيد به موضوعات اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد نامه هاي ارسالي خود را در اين انجمن ويرايش كنيد
شما نمي توانيد نامه هاي ارسالي خود را در اين انجمن حذف كنيد
شما نمي توانيد در نظر سنجي هاي اين انجمن شركت كنيد

unity3d

Transforming to native : Ali Kasaie @ www.pdweb.ir 2004-2009