Contacts
صفحه اصلی پورتال | صفحه اصلی تالار | ثبت نام | اعضاء | گروه ها | جستجو | پرسش و پاسخ | فروشگاه الکترونیکی | خرید پستی بازی های کامپیوتری





صفحه اول انجمنها -> تالار اوپن سورس (Open Source) -> سوال درباره موتور ogre
 

ارسال يك موضوع جديد   پاسخ به يك موضوع ديدن موضوع قبلي :: ديدن موضوع بعدي

سوال درباره موتور ogre
نويسنده
پيغام
z92
متخصص ساخت بازی
متخصص ساخت بازی


تاريخ عضويت: 1 شنبه 23 اسفند 1388
تعداد ارسالها: 265


1 شنبه 29 اسفند 1389 - 00:48
پاسخ بصورت نقل قول
سلام. پیشاپیش سال نو رو به همه تبریک میگم.
یه جا خوندم برای استفاده از موتور گرافیکی ogre باید کامپایلر visual studio رو نصب کنیم + SDK مربوطه. اولا این SDK اصلا چیه؟
visual studio 2010 رو دانلود کردم، نمیدونم چرا SDK دانلود نمیشه.
بعدش برای توسعه این موتور C++ رو کامل یاد بگیرم میتونم باهاش بازی بسازم یا نه؟ تنهایی میخوام کار کنم. چون این موتور رایگانه اومدم سراغش و الا همون یونیتی بیچاره خوب بود!
ممنون میشم راهنمایی کنید.

_________________
بدوران دو کس را اگر دیدمی/ به دور سر هر دو گردیدمی
یکی آنکه گوید بد من به من/ دگر آنکه پرسد بد خویشتن
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي
 

نويسنده
پيغام
m_basij
پیر بازی سازی
پیر بازی سازی


تاريخ عضويت: 5 شنبه 19 شهريور 1388
تعداد ارسالها: 523
محل سكونت: داخل کد


1 شنبه 29 اسفند 1389 - 11:56
پاسخ بصورت نقل قول
در مورد sdk که اصلا چی هست می تونی تحقیق کنی ولی در کل فرض کن یک سری کد کامپایل شده هستند که مثل یک کتابخانه برای کامپایلر عمل می کنند و خیلی وقت ها همراه خروجی هستن تا اجرا بشه.(توضیح کامل می خواهی و اینکه در کلا چین تحقیق کن چون حال نوشتن ندارم)
در مورد اینکه چرا sdk دانلود نمیشه چون سورس فرگه فکر کنم ایران رو تحریم کرده میتونی رو یکجا لچش کنی و بعد دانلودش کنی( لچ در اصطلاحی که ما بکار می بریم یعنی اینکه از روی یک هاست به روی یک هاست دیگه منتقلش کنی یعنی با سرور فایل رو دانلود کنی)
اره چرا نتونی میشه ولی بستگی به کد نویسیت داره در کل اگه برنامه نویسیت خوبه برو سراغش اگر نه دورش را خط بکش

_________________
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي ارسال ايميل ديدن وب سايت كاربر نام كاربري در پيغامگير Yahoo
 

نويسنده
پيغام
MahanGM
پیر بازی سازی
پیر بازی سازی


تاريخ عضويت: 3 شنبه 20 شهريور 1386
تعداد ارسالها: 1844
محل سكونت: USS Terra Nova


1 شنبه 29 اسفند 1389 - 14:20
پاسخ بصورت نقل قول
z92, من یه مدت باهاش کار می کردم. کلا sdk یکسری توابع نوشته شده هستن برای راحت تر کردن یه پروسه مثلا رندرینگ. ogre کلا یه موتور گرافیکیه و هدفش فقط ساخت بازی نیست ولی ازش خیلی استفاده در بازی میشه. شما یه پراک.سی نصب کن و سه سوت برو sourceforge و بگیرش.

در مورد کار کردن باهاش بهت بگم که اگه واقعا cpp بلدی و از مباحث گیم نوشتن یا اینجور چیزا سر رشته یا تجربه داری برو سمتش. ogre هیچ ادیوتری مثل unity نداره و این کار رو خیلی سخت می کنه چون همه تصورشون از یک گیم انجین یک محیطی مثل یه ادیتوره.

_________________
I have a dream that little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character. I have a dream today
هیچ راه فراری نیست!
http://www.dreamfactory.ir
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي
 

نويسنده
پيغام
AshkaN_666i
پیر بازی سازی
پیر بازی سازی


تاريخ عضويت: 5 شنبه 27 آبان 1389
تعداد ارسالها: 940
محل سكونت: NoWhere Land


1 شنبه 29 اسفند 1389 - 14:46
پاسخ بصورت نقل قول
برای دانلود از sourceforge

http://www.iranrobocup.com/sourceforge

همین الان هم تستش کردم کار کرد!

_________________
-

If you say pls, because it is shorter than "please", I will say no, because it is shorter than yes
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي نام كاربري در پيغامگير Yahoo
 

نويسنده
پيغام
z92
متخصص ساخت بازی
متخصص ساخت بازی


تاريخ عضويت: 1 شنبه 23 اسفند 1388
تعداد ارسالها: 265


2 شنبه 1 فروردين 1390 - 07:16
پاسخ بصورت نقل قول
از هر سه تون ممنونم. لطف کردین.
ف ی ل ت رش ک ن رو باز کردم گذاشت دانلودش کنم. Very Happy
تقریبا می دونستم ادیتور نداره ولی میخوام امتحانش کنم. بازم ممنون از اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتین. عیدتون مبارک!

_________________
بدوران دو کس را اگر دیدمی/ به دور سر هر دو گردیدمی
یکی آنکه گوید بد من به من/ دگر آنکه پرسد بد خویشتن
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي
 

نويسنده
پيغام
mehdi5121
کاربر جدید
کاربر جدید


تاريخ عضويت: جمعه 30 ارديبهشت 1390
تعداد ارسالها: 2


2 شنبه 2 خرداد 1390 - 21:47
پاسخ بصورت نقل قول
سلام...
چطور می تونم OgreMain_d.lib رو به Linked Library اضافه کنم در vs 2010 .
خیلی ممنون ....
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي
 

نويسنده
پيغام
xkapitanx
بازی ساز
بازی ساز


تاريخ عضويت: 3 شنبه 27 ارديبهشت 1390
تعداد ارسالها: 133
محل سكونت: اهواز


1 شنبه 4 دي 1390 - 17:16
پاسخ بصورت نقل قول
سلام دوستان.

من بخوام کار با ogre رو شروع کنم کتابی چیزی سراغ دارید؟

میخوام یه ادیتور باهاش بسازم.

اصلا چطور به VS 2008 نصبش کنم؟

رفتم تو این صفحه:
http://www.ogre3d.org/download/sdk/

من نسخه ویندوزم 7 و 64-bit هم هست.(vs 2008)

یعنی نمیتونم sdk رو دانلود کنم؟

میشه بگید چیو دانلود کنم؟

ممنون میشم راهنماییم کنید.

_________________
در طوفان زندگی، با خدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي نام كاربري در پيغامگير Yahoo
 

نويسنده
پيغام
MahanGM
پیر بازی سازی
پیر بازی سازی


تاريخ عضويت: 3 شنبه 20 شهريور 1386
تعداد ارسالها: 1844
محل سكونت: USS Terra Nova


1 شنبه 4 دي 1390 - 21:43
پاسخ بصورت نقل قول
ظاهرا 64-bit نداره. اگه کارت راه میفته همون نسخه Windows-SDK-VC 2008 رو بگیر که 32-bitه. بالاش هم لینک Install and using SDK رو نوشته برای اینکه چطور وصلش کنی به VC.

_________________
I have a dream that little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character. I have a dream today
هیچ راه فراری نیست!
http://www.dreamfactory.ir
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي
 

نويسنده
پيغام
xkapitanx
بازی ساز
بازی ساز


تاريخ عضويت: 3 شنبه 27 ارديبهشت 1390
تعداد ارسالها: 133
محل سكونت: اهواز


1 شنبه 4 دي 1390 - 22:15
پاسخ بصورت نقل قول
ممنون

_________________
در طوفان زندگی، با خدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي نام كاربري در پيغامگير Yahoo
 

نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد   پاسخ به يك موضوع    صفحه 1 از 1 تمام ساعات و تاريخها بر حسب 3.5+ ساعت گرينويچ مي باشد


 
پرش به:  


شما نمي توانيد در اين انجمن نامه ارسال كنيد.
شما نمي توانيد به موضوعات اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد نامه هاي ارسالي خود را در اين انجمن ويرايش كنيد
شما نمي توانيد نامه هاي ارسالي خود را در اين انجمن حذف كنيد
شما نمي توانيد در نظر سنجي هاي اين انجمن شركت كنيد


unity3d

بازگردانی به فارسی : علی کسایی @ توسعه مجازی کادوس 2004-2011
Powered by phpBB © 2001, 2011 phpBB Group
| Home | عضويت | ليست اعضا | گروه هاي كاربران | جستجو | راهنماي اين انجمن | Log In |