Contacts
صفحه اصلی پورتال | صفحه اصلی تالار | ثبت نام | اعضاء | گروه ها | جستجو | پرسش و پاسخ | فروشگاه الکترونیکی | خرید پستی بازی های کامپیوتری





صفحه اول انجمنها -> برنامه نویسی با زبان های C++ و Delphi و VB -> سوال و جواب سی شارپ
 

ارسال يك موضوع جديد   پاسخ به يك موضوع ديدن موضوع قبلي :: ديدن موضوع بعدي
برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4

نويسنده
پيغام
MahanGM
پیر بازی سازی
پیر بازی سازی


تاريخ عضويت: 3 شنبه 20 شهريور 1386
تعداد ارسالها: 1844
محل سكونت: USS Terra Nova


جمعه 20 مرداد 1391 - 23:38
پاسخ بصورت نقل قول
Parham, امین گفت دیگه. یه GroupBox یا Panel بذار بعد RadioButton ها رو بذار توش. اینطوری هر دفعه یکی انتخاب میشه.

_________________
I have a dream that little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character. I have a dream today
هیچ راه فراری نیست!
http://www.dreamfactory.ir
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي
 

نويسنده
پيغام
Unity3D
مدیر انجمن
مدیر انجمن


تاريخ عضويت: 2 شنبه 23 آذر 1388
تعداد ارسالها: 1034


شنبه 21 مرداد 1391 - 05:55
پاسخ بصورت نقل قول
نقل قول:
منظورم اینه که وقتی یکیشون رو انتخاب می کنی اون یکی دی سلکت بشه


نقل قول:
همواره یکشون انتخاب شدس و اون یکی نه


متاسفم ولی شما اول جمله بندیت رو درست کن و منظورت رو درست برسون ... اینجا 2 تا جمله ناقض هم نوشتی !!!

ضمن اینکه این رو همه کاربران نرم افزار ها میدونن چه برسه به برنامه نویس ها که :

-کنترل های Radio Button برای انتخاب یک گزینه بین چند گزینه استفاده میشن ...
-کنترل های CheckBox برا True/False رد/تایید یک گزینه یا مورد ...

نیازی به کد هم برا فعال کردن / نکردنشون نیست ...
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي ارسال ايميل
 

نويسنده
پيغام
Parham
متخصص ساخت بازی
متخصص ساخت بازی


تاريخ عضويت: 4 شنبه 28 دي 1390
تعداد ارسالها: 402
محل سكونت: somewhere behind a lot of troubles...


شنبه 21 مرداد 1391 - 11:19
پاسخ بصورت نقل قول
سلام...
درسته..
اشتباه من میدونی کجا بود؟
من 2تا Radio Button رو تو دو تا Group Box جدا گذاشتم...که اگه یکی فعال بود کنترل های رو اون گروپ باکس هم فعال باشه...و بر عکس.
منظورم این بود وگرنه ما فرقبین check box وRadio Button رو می دونیم. Embarassed

_________________
برای رسیدن به موفقیت آسانسوری وجود ندارد،باید پله پله بالا رفت؛
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي ارسال ايميل نام كاربري در پيغامگير Yahoo
 

نويسنده
پيغام
Parham
متخصص ساخت بازی
متخصص ساخت بازی


تاريخ عضويت: 4 شنبه 28 دي 1390
تعداد ارسالها: 402
محل سكونت: somewhere behind a lot of troubles...


4 شنبه 1 شهريور 1391 - 15:11
پاسخ بصورت نقل قول
سلام.
من دو تا سوال جدید دارم.
اول اینکه می خوام وقتی تو یه تکست باکس که خاصیت multiLineش falseه،وقتی Enter می زنی محتویاتش رو بریزه تویه لیبل(البته نه به این سادگی...)
می خواستم دوستان لطف کنن و کدش رو بذارن.
(با تشکر قبلی.)
Rolling Eyes Wink
------
و سوال دوم.
من یه برنامه ادیتور تکست می نویسم مثلا.
بعد نوشته ها رو کد می کنم و تو یه فایل مقلا با پسوند .rcc می ریزم.
حالا می رسیم به این سوال دو بخشی.
اول می خوام توی ویندوز اکسپلورر خاصیت نوع اون فایل .rcc به جای اینکه نوشته شده باشه .RCC File بنویسه مثلا Parham Resource Code File.
متوجه شدین انشالله...من دیگه واضح تر نتونستم توضیح بدم. Rolling Eyes
---
و وقتی رو این فایل دبل کلیک می کنم ویندوز به صورت پیشفرض برنامه من رو اجرا کنه.
هموم طور که با دبل کلیک رو تکست فایل نوت پد باز میشه.
لطفا کمکم کنین.
با تشکر فراوان.
پرهام

_________________
برای رسیدن به موفقیت آسانسوری وجود ندارد،باید پله پله بالا رفت؛
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي ارسال ايميل نام كاربري در پيغامگير Yahoo
 

نويسنده
پيغام
MahanGM
پیر بازی سازی
پیر بازی سازی


تاريخ عضويت: 3 شنبه 20 شهريور 1386
تعداد ارسالها: 1844
محل سكونت: USS Terra Nova


4 شنبه 1 شهريور 1391 - 21:35
پاسخ بصورت نقل قول
Parham, یکم برو دنبال سوال هات بگرد! سوال اولی خیلی کشکیه!
برو تو رویداد KeyDown بنویس:

كد:
if(e.KeyCode == Keys.Enter)
{
  label1.Text = textbox1.Text;
  textbox1.Text = string.empty;
}


برای سوال دومت باید بگم که باید بری توی شاخه HKEY_CLASSES_ROOT توی Registry و یه نود درست کنی که پسوند فایل خودت باید باشه اسمش. بعد تو نود Defaultش برو آدرس برنامه ات رو بده. من دقیقا این تنظیمات یادم نیست بهتره توی اینترنت بگردی. هم میتونی برای فایلت آیکون تعیین کنی هم چیزای دیگه. در مورد طریقه واز کردن اون فایل توسط برنامه خودت هم وقتی اون کلید رو توی رجیستری تنظیم کنی برنامه ی تو رو باز میکنه ولی بهش یه Command میفرسته که آدرس فایله. دقیقا یادم نیست تو برنامه های ویندوز چطوری Command رو باید بگیری ولی تو کنسول که تابلوئه.

_________________
I have a dream that little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character. I have a dream today
هیچ راه فراری نیست!
http://www.dreamfactory.ir
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي
 

نويسنده
پيغام
Parham
متخصص ساخت بازی
متخصص ساخت بازی


تاريخ عضويت: 4 شنبه 28 دي 1390
تعداد ارسالها: 402
محل سكونت: somewhere behind a lot of troubles...


5 شنبه 2 شهريور 1391 - 10:46
پاسخ بصورت نقل قول
MahanGM, سلام ماهان جان ،مسی که جواب دادی...به علت ذیق وقت نمی تونستم برم دنبال سوالم تو ایننترنت...سرم شلوغه.
منت گذاشتی جواب دادی.
قربونت
مرسی از جوابهات.
لطف کردی.
دوستون دارم Laughing

_________________
برای رسیدن به موفقیت آسانسوری وجود ندارد،باید پله پله بالا رفت؛
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي ارسال ايميل نام كاربري در پيغامگير Yahoo
 

نويسنده
پيغام
Parham
متخصص ساخت بازی
متخصص ساخت بازی


تاريخ عضويت: 4 شنبه 28 دي 1390
تعداد ارسالها: 402
محل سكونت: somewhere behind a lot of troubles...


شنبه 4 شهريور 1391 - 12:27
پاسخ بصورت نقل قول
سلام بچه ها.
من توی سی پلاس پلاس این کد رو پیاده کردم که کاراکتر ورودیم رو شیفت بده.

كد:

#include<iostream.h>
#include<conio.h>

int main()
{
cout<<"Enter a character";
char a;
cin>>a;
a=a>>3;
cout<<a;
getch();
return 0;
}


حالا می خواستم بدونم میشه همچین کاری رو توی سی شارپ هم انجام داد؟
اگه نمی شه...من ویژوال سی ++ هم بلد نیستم و رو سیستم نصب ندارم.
میشه کدش رو توی یه تابع استاتیک تعریف کنید و به صورت یه کتابخونه برام بذارین؟
خیلی ممنون میشم.
با تشکر فراوان
پرهام Very Happy

_________________
برای رسیدن به موفقیت آسانسوری وجود ندارد،باید پله پله بالا رفت؛
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي ارسال ايميل نام كاربري در پيغامگير Yahoo
 

نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد   پاسخ به يك موضوع    صفحه 4 از 4 تمام ساعات و تاريخها بر حسب 3.5+ ساعت گرينويچ مي باشد
برو به صفحه قبلي  1, 2, 3, 4


 
پرش به:  


شما نمي توانيد در اين انجمن نامه ارسال كنيد.
شما نمي توانيد به موضوعات اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد نامه هاي ارسالي خود را در اين انجمن ويرايش كنيد
شما نمي توانيد نامه هاي ارسالي خود را در اين انجمن حذف كنيد
شما نمي توانيد در نظر سنجي هاي اين انجمن شركت كنيد


unity3d

بازگردانی به فارسی : علی کسایی @ توسعه مجازی کادوس 2004-2011
Powered by phpBB © 2001, 2011 phpBB Group
| Home | عضويت | ليست اعضا | گروه هاي كاربران | جستجو | راهنماي اين انجمن | Log In |