Contacts
صفحه اصلی پورتال | صفحه اصلی تالار | ثبت نام | اعضاء | گروه ها | جستجو | پرسش و پاسخ | فروشگاه الکترونیکی | خرید پستی بازی های کامپیوتری





صفحه اول انجمنها -> ساخت بازی های کامپیوتری به وسیله نرم افزار Game Maker -> سوال و جواب
 

ارسال يك موضوع جديد   پاسخ به يك موضوع ديدن موضوع قبلي :: ديدن موضوع بعدي
برو به صفحه 1, 2, 3 ... 75, 76, 77  بعدي

سوال و جواب
نويسنده
پيغام
eta
مدیر سایت
مدیر سایت


تاريخ عضويت: 2 شنبه 27 تير 1384
تعداد ارسالها: 2153
محل سكونت: شاهين شهر


جمعه 23 فروردين 1387 - 18:23
پاسخ بصورت نقل قول
سلام اینم تاپیک سوال و جواب برای تالار game maker از این به بعد لطفا سوالهاتون رو توی این تالار بپرسید.
سوالهایی که جای دیگه پرسیده بشن حذف خواهند شد

_________________
تالار اصول ->صفحه ها، مقالات و تاپیکهای مفید

ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي ارسال ايميل
 

نويسنده
پيغام
behnam 08
متخصص ساخت بازی
متخصص ساخت بازی


تاريخ عضويت: 3 شنبه 20 آذر 1386
تعداد ارسالها: 349
محل سكونت: اصفهان


جمعه 23 فروردين 1387 - 18:59
پاسخ بصورت نقل قول
كار خوبي كردي احسان جان اين تاپيك رو زدي.
خوشحال ميشم اولين كسي باشم كه اين تاپيك رو افتتاح مي كنم. Laughing


1- احسان جان ميشه يكم ديگه در مورد بازيهاي پازل مانند توضيح بدي؟


2- مورد اون سوالي هم كه پرسيدم (بعد از 10 ثانيه كاراكتر كلافه بشه)
چطوري ميشه تعريف كرد كه بعد از 10 ثانيه مثلا اسپرايت x پخش بشه
كه يك انيميشن باشه؟(راستش نفهميدم چي گفتي يعني فهميدم
ولي نمي دونم چي بنويسم)؟


3-وري مي تونم با استفاده از تايم لاين گيم ميكر يك كاراكتر رو انيمت كنم و
عكس رو به انيميشن تبديل كنم؟

4- چطوري ميشه در گيم ميكر مثلا براي بين هر مرحله يك انيميشن
پخش كرد؟

نقل قول:

نقل قول:

چطوري ميشه كاري كرد كه با خوردن يك جسم به جسم ديگه اون جسم
در يك جا بخوره و شكلش عوض بشه .
مثلا من دارم يك بازي درست مي كنم كه بايد يكسري شكل ( قطعه ي مربع شكل)
را در جايي كه قالب مربعي هست قرار بدي من مي خوام با خوردن مربع در جاي
اصليش و كليك كردن مربع در قالب بره و رنگش اگه سرخ بوده بشه آبي .
براي حركت مربع و موندنش كد نوشتم و بلدم ولي نميدونم چي كار كنم كه
با قرار گرفتن مربع در قالب رنگش عوض بشه؟بايد براي قالب كد بنويسم يا براي مربع؟
چي بايد بنويسم؟

نقل قول:

درباره سوال آخر هم غلط نکنم باید از sprite_replace استفاده کنی



ميشه توضيح بديد.

5- ببينيد ما 4 تا مربع داريم و 4 تا قالب چطوري ميشه تعريف كرد هر مربع مال كدوم
قالب هست؟(مثل همون پازل)
چطوري ميشه نوشت كه با برخورد مربعي كه مال قالب نيست مثلا يك ضربدر
قرمز بزنه و يا پرت شه.
كلا خاصيت آهن ربايي داشته باشه اگر مربع مال قالب باشه ( حالت قطب هاي غير هم
نام) و اگه نباشه(قطب هاي هم نام) به وجود بياد؟

با تشكر

_________________
اگر تاحالا نمی دانستید اکنون کلیک کنید.
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي
 

نويسنده
پيغام
eta
مدیر سایت
مدیر سایت


تاريخ عضويت: 2 شنبه 27 تير 1384
تعداد ارسالها: 2153
محل سكونت: شاهين شهر


جمعه 23 فروردين 1387 - 21:02
پاسخ بصورت نقل قول
ماشاالله تو که همه بازی رو درسته سوال می کنی!!
1. ببین صفحه بازی به لطف پیکسلی بودن گرافیک کامپیوتر گسسته است و این گسسته بودن بسیاری از محاسبات رو ساده می کنه. وقتی که قراره تو یه بازی بسازی که قطعات پازل توش مثلا 100 پیکسل در 100 پیکسل هستند و تنها در محلهای معینی قرار می گیرند چه بهتر که این محیط رو باز هم گسسته تر از اونی که هست بکنی. یعنی سیستمی رو طراحی کنی که واحد طول و عرضش دیگه پیکسل نباشه بلکه طول یه قطعه پازل باشه. به این ترتیب بسیاری از مشکلاتت برطرف خواهند شد.

2. خوب باید بعد از هر تکون alarm قبلی رو که فعال شده حذف کنی و بعد از ثابت شدن کاراکتر یه alarm جدید فعال کنی.(زمان alarm ها رو 10 ثانیه تنظیم می کنی) به این ترتیب بعد از 10 ثانیه کد داخل اونت alarm اجرا میشه که اون کد باید کد مربوط به تغییر sprite باشه.
درباره sprite_replace چرت گفتم!! کافیه بنویسی اسم اسپرایت = sprite_index

3. نمی دونم.

4.نفهمیدم چی گفتی.

5. یه object_get_name داره gm احتمالا با اون می تونی نوع آبجکت مقابل رو به دست بیاری

_________________
تالار اصول ->صفحه ها، مقالات و تاپیکهای مفید

ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي ارسال ايميل
 

نويسنده
پيغام
MahanGM
پیر بازی سازی
پیر بازی سازی


تاريخ عضويت: 3 شنبه 20 شهريور 1386
تعداد ارسالها: 1844
محل سكونت: USS Terra Nova


جمعه 23 فروردين 1387 - 21:23
پاسخ بصورت نقل قول
eta, Surprised
behnam 08, Shocked

اينها يعني eta خيلي مخش كشيده كه تونسته سوالتات رو به فهمه.
و دومي يعني بهنام جان سوالاتت رو دونه دونه به پرس من واقاع گيج ميشم
چون جواب خيلي از سوالاتت رو ميدونم ولي سوالت خيلي زياده. Confused Mad PDT_001

_________________
I have a dream that little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character. I have a dream today
هیچ راه فراری نیست!
http://www.dreamfactory.ir
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي
 

نويسنده
پيغام
behnam 08
متخصص ساخت بازی
متخصص ساخت بازی


تاريخ عضويت: 3 شنبه 20 آذر 1386
تعداد ارسالها: 349
محل سكونت: اصفهان


جمعه 23 فروردين 1387 - 23:03
پاسخ بصورت نقل قول
احسان جان
شما واقعا سوال هاي 4 و 3 رو نفهمديد؟
Shocked
بابا احسان يكم درست توضيح بده دونه به دونه من اين طوري متوجه نميشم.

ماهان جان

من مي ترسم سوال هام يادم بره شما يك لطفي كن دونه دونه جواب بده.
در ضمن 5 تا سوال كه زياد نيست.

_________________
اگر تاحالا نمی دانستید اکنون کلیک کنید.
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي
 

نويسنده
پيغام
behnam 08
متخصص ساخت بازی
متخصص ساخت بازی


تاريخ عضويت: 3 شنبه 20 آذر 1386
تعداد ارسالها: 349
محل سكونت: اصفهان


جمعه 23 فروردين 1387 - 23:15
پاسخ بصورت نقل قول
نقل قول:

کافیه بنویسی اسم اسپرایت = sprite_index


نوشتم و امتحان كردم اين براي زمانيه
كه مربع روي قالب قرار بگيري يعني هنوز
نچسبيده من مي خوام موقعه اي كه
مربع رو بالاي قالب بردم و كليك كردم و
مربع سر جاي اصليش(يعني قالب) قرار
گرفت مثلا رنگش اگه قرمز باشه بشه آبي
به طوري كه در بازي نشون بده اين تصوير ديگه
چسبيده .
؟
يك سوال ديگه هم پرسيدم اونم اين بود كه چطوري كاري كنم
كه وقتي مربع روي قالب رفت و كليك كرديم هيچ اتفاقي
نيوفتند يعني اينكه اين مربع مال اين قالب نيست؟
؟

با تشكر

_________________
اگر تاحالا نمی دانستید اکنون کلیک کنید.
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي
 

نويسنده
پيغام
MahanGM
پیر بازی سازی
پیر بازی سازی


تاريخ عضويت: 3 شنبه 20 شهريور 1386
تعداد ارسالها: 1844
محل سكونت: USS Terra Nova


شنبه 24 فروردين 1387 - 12:26
پاسخ بصورت نقل قول
نقل قول:

ماهان جان

من مي ترسم سوال هام يادم بره شما يك لطفي كن دونه دونه جواب بده.
در ضمن 5 تا سوال كه زياد نيست.


ولي 5 تا سوال زياد خيلس زياده !.

و جواب سوال 4:
فكر كنم كه ميگي براي هر مرحله يك فيلمي نشون بده آره ديگه همين رو ميخوا بگي ؟

خوب اين كاره ساديه تازه كه تو هم داري با نسخه 7 كار ميكني:
يه آبجكت بساز البته باه هر مرحله در create اون آبجكت از سيستم درگ دراپ
فكر كنم تو زبونه سوم باشه عكس يه رول فيلم اون رو بهش اضاف كن و تو اون يه متن ميخواد ازت كه آدرس فيلم آدرس فيلم اونجايي كه بازيت هست رو بهش ميدي مثلا:
level1.avi بعد يه alarm باسش تعريف ميكني و مقدار آلرم تو ي كريت برابر طول زماني فيلمت قرار بده بعد براي آلارم بنويس: البته گزینه fullscreen رو در اون فعال کن.

instance_destroy()

تموم. Surprised
Confused

_________________
I have a dream that little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character. I have a dream today
هیچ راه فراری نیست!
http://www.dreamfactory.ir
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي
 

نويسنده
پيغام
behnam 08
متخصص ساخت بازی
متخصص ساخت بازی


تاريخ عضويت: 3 شنبه 20 آذر 1386
تعداد ارسالها: 349
محل سكونت: اصفهان


شنبه 24 فروردين 1387 - 14:40
پاسخ بصورت نقل قول
ممنون بقيه سوالام؟

_________________
اگر تاحالا نمی دانستید اکنون کلیک کنید.
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي
 

نويسنده
پيغام
behnam 08
متخصص ساخت بازی
متخصص ساخت بازی


تاريخ عضويت: 3 شنبه 20 آذر 1386
تعداد ارسالها: 349
محل سكونت: اصفهان


1 شنبه 25 فروردين 1387 - 00:41
پاسخ بصورت نقل قول
ماهان و احسان جان من كه نگفتم سورس بديد من گفتم يكم توضيح بديد تا من
بفهمم بايد چي كار كنم آخه احسان جان سطح بالا توضيح ميده.

_________________
اگر تاحالا نمی دانستید اکنون کلیک کنید.
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي
 

نويسنده
پيغام
behnam 08
متخصص ساخت بازی
متخصص ساخت بازی


تاريخ عضويت: 3 شنبه 20 آذر 1386
تعداد ارسالها: 349
محل سكونت: اصفهان


5 شنبه 29 فروردين 1387 - 00:05
پاسخ بصورت نقل قول
يك سوال داشتم البته اگه منت بگذاريد و جواب بديد.

1- چطوري ميشه براي هر روم يك موس جداگانه گذاشت؟من وقتي مي خوام منوي بازي
موس داشته باشه و خود بازي ندشاته باشه بايد چي كار كنم.البته خود بازي هم با موسه
اما نمي خوام موسش معلوم باشه.كلا مي خوام چندت تا از روم هام با موس و چند تا بدون موس باشند؟كجا بايد اقدام كنم؟

_________________
اگر تاحالا نمی دانستید اکنون کلیک کنید.
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي
 

نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد   پاسخ به يك موضوع    صفحه 1 از 77 تمام ساعات و تاريخها بر حسب 3.5+ ساعت گرينويچ مي باشد
برو به صفحه 1, 2, 3 ... 75, 76, 77  بعدي


 
پرش به:  


شما نمي توانيد در اين انجمن نامه ارسال كنيد.
شما نمي توانيد به موضوعات اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد نامه هاي ارسالي خود را در اين انجمن ويرايش كنيد
شما نمي توانيد نامه هاي ارسالي خود را در اين انجمن حذف كنيد
شما نمي توانيد در نظر سنجي هاي اين انجمن شركت كنيد


unity3d

بازگردانی به فارسی : علی کسایی @ توسعه مجازی کادوس 2004-2011
Powered by phpBB © 2001, 2011 phpBB Group
| Home | عضويت | ليست اعضا | گروه هاي كاربران | جستجو | راهنماي اين انجمن | Log In |