|
|
 |
 |
|
 |
| نويسنده |
پيغام |
Ali مدیر کل

تاريخ عضويت: شنبه 20 تير 1383 تعداد ارسالها: 2724 محل سكونت: On the edge
4 شنبه 28 مرداد 1388 - 13:14 |
|
 |
در مورد حساسیت پای گرگ، برای اینکه این تاپیک یکم بار آموزشی هم داشته باشه، چند تا شات از مراحل تولید کار براتون میذارم و روی هر کدوم یکم توضیح میدم.
اگه خاطرتون باشه، بازی دزد و مرغ دو بعدی بصورت کد باز هم منتشر شد. یعنی شما می دیدید که تشخصی برخورد دزد و نرده، همون دستور تشخیص برخورد اسپرایت با اسپرایت ساده ی گیم میکره. بدون کم و اضافه. ولی تو این نسخه ی 3 بعدی طبیعتا" باید از تکنیک دیگه ای استفاده میشد و ازونجایی که این بازی ، گیم پلیش به همین تشخیص برخورد خلاصه میشه و کل هیجان بازی در همین فاکتور نمود پیدا میکنه، باید اینکار جوری انجام میشد که فقط با کسب تجربه بشه لم بازی رو بدست آورد. شات اول رو ببینید:
همون شات ولی از نمایی دیگه:
نرده ها کل مش شون برای تشخیص برخورد استفاده شده. ولی گرگ از یه کره که در قسمت انتهایی بدنش قرار داره!! برای تشخیص برخورد با فنس استفاده میکنه. دلیلش رو خودتون بررسی کنین.
قسمت بعدی:
محیط بازی از پیش ساخته نیست. کل محیط بصورت بلادرنگ ایجاد و شبیه سازی میشه. دلیل اینکار وفاداری به نسخه ی اصلی بازی بود و اگر چه کار رو از نظر فنی یکم سخت کرد، ولی اگه قرار بود از محیط از پیش ساخته استفاده میشد، جلوه ی ظاهری کار بسیار بالاتر می رفت. اگرچه کماکان قضیه تولید رندوم فنس ها به قوت خودش باقی می موند.
اینم یک نمای حین تولید از محیط نرم افزار (unity) و دیباگ بازی:
اگه سوالی بود همینجا مطرح کنین. پیغام خصوصی رو اصلا چک نمی کنم. بنابراین اگه پ.خ بفرستین شرمنده شما میشم. چون جوابی دریافت نمی کنین. |
_________________ A good plan violently executed NOW is far better than a perfect plan executed NEXT WEEK |
|
بازگشت به بالا |
|
 |
|
 |
 |
|
 |
| نويسنده |
پيغام |
jamal-akbari در حال رشد

تاريخ عضويت: جمعه 2 مرداد 1388 تعداد ارسالها: 78 محل سكونت: Kurdistan
4 شنبه 28 مرداد 1388 - 14:48 |
|
 |
در کل خیلی خوب توضیح دادین ممنون
فقط چرا از یک کره برای تشخیص برخورد گرگ استفاده شده؟
چرا از خود مدل گرگ استفاده نشده؟
و من به این unity علاقه مند شدم آیا توی فروشگاه سایت این موتور موجود است؟ |
_________________ با گامهایی استوار در پی فتح قله های رفیع آزادی...
- سوران - |
|
بازگشت به بالا |
|
 |
|
 |
 |
|
 |
| نويسنده |
پيغام |
مهدي بازيان متخصص ساخت بازی

تاريخ عضويت: 1 شنبه 5 تير 1384 تعداد ارسالها: 378 محل سكونت: اصفهان
4 شنبه 28 مرداد 1388 - 19:49 |
|
 |
سلام علی جان
کار خیلی جالبی شده بود . تبریک میگم.
شما نوشتید که از یه کره که به دم گرگ خیلی نزدیکه برای تشخیص برخورد استفاده کردید ، پس بنابراین اگه مستقیما به سمت مانع بریم و اصلا دکمه پرش زده نشه تا زمانی که اون کره برخوردی با مانع نداشته نباید بازی متوقف شه . ولی الان که من چک می کنم وقتی پاهای جلویی گرگ با مانع برخورد می کنه بازی متوقف میشه و برخورد گرگ را با مانع تشخیص میده.
ممنون میشم در این باره یه توضیحی بدید. آیا به غیر از اون کره از روش دیگه ای هم برای تشخیص برخورد استفاده شده ؟ |
|
|
بازگشت به بالا |
|
 |
|
 |
 |
|
 |
| نويسنده |
پيغام |
Ali مدیر کل

4 شنبه 28 مرداد 1388 - 22:25 |
|
 |
@ مهدي بازيان,
نتیجه گیری شما کاملا درسته. منتها دلیل این مساله اینه که شاتی که تو پست بالا گذاشتم از اون نسخه ای نیست که خروجی نهایی رو ازش گرفتم. در واقع در خروجی نهایی، کره ای که برای تشخیص برخورد استفاده کردم رو یکم کشیده تر کردم تا بشکل بیضی در بیاد و به دستای گرگ هم برسه. اگرچه هدف اصلی گیم پلی و وزنه اصلی کماکان همون پاهای عقب گرگ هست که چون موقع پرش سرعت کم میشه، بازیگر باید یجوری گرگ رو از مانع رد کنه. وگرنه وقتی به انتهای سمت راست صفحه می رسیدید، پرش ها آسون میشد و دیگه هیجانی نداشت.
@jamal-akbari,
در جواب اینکه چرا از مدل خود گرگ استفاده نشده، دو تا دلیل میشه آورد. اولیش اصل بهینه سازی هست. میدونید که معمول نیست برای تشخیص برخورد از یه مش پیچیده استفاده بشه و در اکثر بازیها بجای خود مدل، از مش های ساده تر برای تشخیص برخورد استفاده می کنن. اما دلیل استفاده ی من از کره این نبود. چون این بازی ساختار خیلی ساده ی داشت و نیاز چندانی به بهینه سازی درش احساس نمیشد. مخصوصا اینکه مدل گرگ هم lowpoly کار شده بود.
همونطور که تو پست قبلی گفتم، دلیل اینکار ، داشتن کنترل کامل روی سیستم برخورد گرگ و فنس بود. اگه از مش خود گرگ برای تشخیص برخورد استفاده می کردم، هم این آزادی عمل رو از دست می دادم و هم بازی بطرز عذاب آوری سخت و غیر قابل کنترل میشد. |
_________________ A good plan violently executed NOW is far better than a perfect plan executed NEXT WEEK |
|
بازگشت به بالا |
|
 |
|
 |
 |
|
 |
| نويسنده |
پيغام |
arthas کاربر جدید

.gif)
تاريخ عضويت: 5 شنبه 27 دي 1386 تعداد ارسالها: 16 محل سكونت: سايلنت هيل
4 شنبه 28 مرداد 1388 - 22:33 |
|
 |
بابت توضيحتون خيلي ممنون علي آقا
دليل استفاده از كره رو برامون توضيح نمي دين ؟
بالاخره هر چي باشه اينجا كلاس درسه و شما معلم ماييد ديگه ...
راستي فكر كنم اون دايره رو روي دم گرگ استفاده كرديد باعث بوجود اومدن يه حالتي شده كه به نظر من خوبه . (البته دقيق نديدم بازم بايد چك كنم)
اونم اين كه وقتي گرگ بيش از حد از مرغ جا بمونه و دمش از انتهاي تصوير بزنه بيرون مخاطب مي بازه . به نظرم ايده خوبيه . اما اگه مي شد يه كاري كرد كه وقتي اين اتفاق ميفته دوربين سر جاش بمونه و مرغ از اونطرف كادر به سرعت خارج بشه به نظر شخصي من يه كمي بهتر بود .
در ضمن با توجه به اينكه محيط بلادرنگ render مي شه باز هم از گرافيك خوبي برخورداره .
راستي يه چيزي ديگه تا يادم نرفته بگم .
نكته اي كه خيلي توجه منو جلب كرد انيميشن شروع دويدن گرگ از لحظه اي بود كه داره اروم راه مي ره . خيلي نرم و خوب بود . |
_________________ مملكت ما مكان مناسبي است براي هرز رفتن استعداد ها.....
به هر ميزان كه دلتان بخواهد.... |
|
بازگشت به بالا |
|
 |
|
 |
 |
|
 |
| نويسنده |
پيغام |
Ali مدیر کل

5 شنبه 29 مرداد 1388 - 14:15 |
|
 |
لطف دارین. ممنون.
در مورد استفاده از کره، خب این برمیگرده به امکانات یونیتی. اگه قرار باشه برای تشخیص برخورد از مش های استاندارد مثل کره و مکعب و استوانه و اینچیزا استفاده بشه، امکانش رو بطور مستقیم بهتون میده. منم همینکار رو کردم و نیازم رو به ساده ترین شکل برطرف کردم.
ادغام یا همون blend شدن نرم و مطلوب انیمیشن ها هم اول مدیون انمیشن بسیار خوب و نرمی بود که برای مدل گرگ ساخته شده بود و دوم بخاطر استفاده از امکانات خود نرم افزار در ادغام انیمیشن ها. برعکس ویرتولز که برای ادغام هر دو انیمشین، یه انیمشن واسطه می ساخت و هزار و یک گرفتاری و دنگ و فنگ داشت.
@ همه:
نسخه ی جدید بازی، امروز به تاریخ 29 مرداد 88 آپلود شد. در این نسخه باگ مربوط به جدول امیتازات آنلاین که در نسخه ی قبلی قابل هک بود، برطرف شده. |
|
بازگشت به بالا |
|
 |
|
 |
 |
|
 |
| نويسنده |
پيغام |
jamal-akbari در حال رشد

تاريخ عضويت: جمعه 2 مرداد 1388 تعداد ارسالها: 78 محل سكونت: Kurdistan
5 شنبه 29 مرداد 1388 - 16:28 |
|
 |
علی آقا من unity را در فروشگاه پیدا نکردم
آیا شما نسخه ای برای فروش دارید؟ |
_________________ با گامهایی استوار در پی فتح قله های رفیع آزادی...
- سوران - |
|
بازگشت به بالا |
|
| نويسنده |
پيغام |
Ali مدیر کل

2 شنبه 2 شهريور 1388 - 17:12 |
|
 |
@jamal-akbari,
فکر نکنم تو نسخه ی فعلی وجود داشته باشه. ولی شما می تونید با مدیر فروشگاه تماس بگیرید تا اگه امکانش باشه، این پکیج رو اضافه کنن.
* توجه:
طبق قوانین، معرفی و لینک به کرک و سریال تو سایت طراحان پارسی بشدت ممنوع هست و با متخلفان بدون بخشش برخورد میشه ..
من از این به بعد که حضور بیشتری دارم این موضوع رو با جدیت بیشتری دنبال می کنم. خواهش می کنم رعایت کنید. |
|
بازگشت به بالا |
|
 |
|
 |
 |
|
 |
| نويسنده |
پيغام |
knight-rak در حال رشد

تاريخ عضويت: 5 شنبه 21 خرداد 1388 تعداد ارسالها: 87
2 شنبه 2 شهريور 1388 - 18:28 |
|
 |
علي جان واقعا ببخشيد كه اون پست رو دادم
بازم ببخشيد
حالا خودش بود از روي شات |
_________________ ناتوان ترين مردم كسي است كه توان بدست آوردن دوستان را نداشته باشد (امام علي (ع) )
------------------
ناتوان تر از اون كسي هست كه دوستي هم كه داره از دست بده ( خودم ) |
|
بازگشت به بالا |
|
| نويسنده |
پيغام |
Ali_Mojarad کاربر جدید

تاريخ عضويت: 3 شنبه 28 تير 1384 تعداد ارسالها: 4
شنبه 14 شهريور 1388 - 23:30 |
|
 |
علی مثل همیشه عالی بود
کلی خاطره از تابستون 83 زنده شده  |
|
|
بازگشت به بالا |
|
 |
صفحه 2 از 4 |
تمام ساعات و تاريخها بر حسب 3.5+ ساعت گرينويچ مي باشد برو به صفحه قبلي 1, 2, 3, 4 بعدي
|
|
شما نمي توانيد در اين انجمن نامه ارسال كنيد. شما نمي توانيد به موضوعات اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد نامه هاي ارسالي خود را در اين انجمن ويرايش كنيد شما نمي توانيد نامه هاي ارسالي خود را در اين انجمن حذف كنيد شما نمي توانيد در نظر سنجي هاي اين انجمن شركت كنيد
|

Transforming to native : Ali Kasaie @ www.pdweb.ir 2004-2009