| نويسنده |
پيغام |
Ali مدیر کل

تاريخ عضويت: شنبه 20 تير 1383 تعداد ارسالها: 2724 محل سكونت: On the edge
4 شنبه 18 شهريور 1388 - 18:41 |
|
 |
واقعا تابستون 83 واسه خودش تابستونی بود. و الان وقتی به انگیزه ی ساخت نسخه ی اول بازی فکر می کنم، ناخودآگاه خندم می گیره. ای دل غافل...  |
_________________ A good plan violently executed NOW is far better than a perfect plan executed NEXT WEEK |
|
بازگشت به بالا |
|
 |
|
 |
 |
|
 |
| نويسنده |
پيغام |
csharpisatechnology کاربر جدید

تاريخ عضويت: جمعه 29 شهريور 1387 تعداد ارسالها: 1
5 شنبه 26 شهريور 1388 - 00:51 |
|
 |
سلام
من هنوز دانلود نكردم
چطوري اشياء ساخته شده با تري دي ماكس رو مي تونيم مديريت كنيم
و ضربات مشت و لگد رو براي يه كاراكتر طراحي كنيم و يك بازي مبارزه مثل تكن 3 بسازيم؟
توضيح كامل ميخوام
خودم هم ميخوام يه تيم بزنم
هركي ميتونه اطلاعات بده
چند تا از بچه هاي بازي ساز + انيماتور+مدلساز+كانورتور+برنامه نويس جاوا+حرفه اي تري دي گيم استاديو برام ميل بزنن
اگه واقعا كسي هست برام ميل بزنه
از علي حسيني هم تشكر مي كنم و دستشو مي بوسم
دوست دارم علي حسيني رو ببينم يا يه عمس ازش داشته باشم
علي اگه ميشه اطلاعات كاملتو بهم ميل كن
alone_programmer@YAHOO.Com |
|
|
بازگشت به بالا |
|
 |
|
 |
 |
|
 |
| نويسنده |
پيغام |
Mr_Dragon مدیر انجمن

تاريخ عضويت: 2 شنبه 15 خرداد 1385 تعداد ارسالها: 295 محل سكونت: My Computer
5 شنبه 26 شهريور 1388 - 12:26 |
|
 |
خسته نباشي علي آقا . واقعا خسته نباشي . ياد اون نسخه ي گيم ميكر واقعا بخير . دوراني بود واسه خودش .
راستي اگه ممكنه امكان خريد نرم افزار unity رو در فروشگاه فراهم کنید ... |
_________________ WWW.ProMakers.IR
وب سایت رسمی گروه بازیسازی سازندگان حرفه ای - هر هر هفته مسابقه ، هر هفته جایزه نقدی
 |
|
بازگشت به بالا |
|
 |
|
 |
 |
|
 |
| نويسنده |
پيغام |
Ali مدیر کل

5 شنبه 26 شهريور 1388 - 15:29 |
|
 |
@ Mr_Dragon,
مرسی. مرسی. در مورد فروشگاه عرض شود که مدیریتش در اختیار جناب مظلومی هست که می تونید با استفاده از بخش ارتباط با ما ی فروشگاه با ایشون ارتباط برقرار کنین. تا جایی که اطلاع دارم، چندین پکیج جدید تهیه کردن که بزودی در فروشگاه قرار میدن. منتها نمی دونم یونیتی هم جزوشون هست یا نه.
csharpisatechnology,
سوالات شما اساسی و پایه هستن. پیشنهاد می کنم سری به بخش دریافت فایل در صفحه ی اصلی پورتال بزنین و مقالات پایه رو مطالعه کنین. به جواب خیلی از سوالاتون میرسین. |
_________________ A good plan violently executed NOW is far better than a perfect plan executed NEXT WEEK |
|
بازگشت به بالا |
|
| نويسنده |
پيغام |
simorgh در حال رشد

تاريخ عضويت: 1 شنبه 15 شهريور 1388 تعداد ارسالها: 32
5 شنبه 26 شهريور 1388 - 15:51 |
|
 |
سلام
ببخششيد . ميتوانم سپرسم چرا مقالات به روز نمي شوند ؟ |
|
|
بازگشت به بالا |
|
| نويسنده |
پيغام |
Ali مدیر کل

2 شنبه 30 شهريور 1388 - 14:35 |
|
 |
متاسفانه یا خوشبختانه بعضی از نرم افزارهای اساسی که مقالات ما حول اونها می چرخید، مثل گیم میکر یا گیم استودیو فعلا روی بورس نیستن و نرم افزارهای قدرتمند تری جای اونها رو گرفتن. باید یکم در مورد این نرم افزارهای جدید تحقیق و مطالعه بعمل بیاد و بعد کار روی اینها شروع بشه.
من بشخصه سعی می کنم بعد از نمایشگاه رسانه دیجیتال، یکسری مقالات جدید در مورد پلت فورم های قابل قبول موجود ارائه کنم. بعد ممکنه کلا جهت گیری کل انجمنها از شکل فعلی در بیاد و تخصصی بشه. یه چیزی تو مایه های ورک شاپ مجازی.
البته اینا فعلا همه در حد ایدست و در آینده خبرای بیشتری میشنوید. |
|
بازگشت به بالا |
|
| نويسنده |
پيغام |
simorgh در حال رشد

تاريخ عضويت: 1 شنبه 15 شهريور 1388 تعداد ارسالها: 32
2 شنبه 30 شهريور 1388 - 16:43 |
|
 |
ببخشید . لطفا چند تا از آن نرم افزار های ساخت بازی را این جا بنویسید .  |
|
|
بازگشت به بالا |
|
| نويسنده |
پيغام |
_Akhtar پیر بازی سازی

تاريخ عضويت: جمعه 10 فروردين 1386 تعداد ارسالها: 1192
2 شنبه 30 شهريور 1388 - 23:48 |
|
 |
سلام!
به لطف یکی از دوستان سعادت داشتم تا این بازی قشنگ رو ببینم..
از نظر گرافیک، اونهم کاری که یکنفر به تنهایی انجام داده باشه، خیلی خوب کار شده ولی GamePlay ش میتونست خیییییییلی بهتر از این باشه. من که نتونستم بیش از 3 تا مانع رد بشم!
بازم تبریک و خسته نباشید میگم و امیدوارم باز هم شور و اشتیاق سال 83 رو پیدا کنید!  |
_________________ تو هم مثل من تازه واردی؟
از اینجا شروع کن! <<< |
|
بازگشت به بالا |
|
 |
|
 |
 |
|
 |
| نويسنده |
پيغام |
Ali مدیر کل

3 شنبه 7 مهر 1388 - 23:25 |
|
 |
@ simorgh,
Unity ، DxStudio، Esprint, ShiVa, Torque, Virtools, Quest3d
اینا همشون از نظر امکانات سر تر از نرم افزار هایی هستن که قبلا تو این سایت آموزش داده می شدن. منتها شیب یادگیری بیشتری دارن. و بیشتر بدرد کسایی می خورن که جواب فوری نمی خوان و می تونن یکم صبر کنن.
_Akhtar,
گیم پلی ضعیف رو به بزرگی خودت ببخش. از عوارض پیری و جو گیریه....
nimaprofessionalism,
از سی شارپ و جاوا اسکریپت سفارشی شده استفاده می کنه. با هر کدوم راحت تر بودین می تونین کد بزنین. |
|
بازگشت به بالا |
|
 |
صفحه 3 از 4 |
تمام ساعات و تاريخها بر حسب 3.5+ ساعت گرينويچ مي باشد برو به صفحه قبلي 1, 2, 3, 4 بعدي
|
|
شما نمي توانيد در اين انجمن نامه ارسال كنيد. شما نمي توانيد به موضوعات اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد نامه هاي ارسالي خود را در اين انجمن ويرايش كنيد شما نمي توانيد نامه هاي ارسالي خود را در اين انجمن حذف كنيد شما نمي توانيد در نظر سنجي هاي اين انجمن شركت كنيد
|

Transforming to native : Ali Kasaie @ www.pdweb.ir 2004-2009