Contacts
صفحه اصلی پورتال | صفحه اصلی تالار | ثبت نام | اعضاء | گروه ها | جستجو | پرسش و پاسخ | فروشگاه الکترونیکی | خرید پستی بازی های کامپیوتری





صفحه اول انجمنها -> تالار اوپن سورس (Open Source) -> مشکل در نصب OgreSDK
 

ارسال يك موضوع جديد   پاسخ به يك موضوع ديدن موضوع قبلي :: ديدن موضوع بعدي
برو به صفحه 1, 2  بعدي

مشکل در نصب OgreSDK
نويسنده
پيغام
z92
متخصص ساخت بازی
متخصص ساخت بازی


تاريخ عضويت: 1 شنبه 23 اسفند 1388
تعداد ارسالها: 265


2 شنبه 8 فروردين 1390 - 20:03
پاسخ بصورت نقل قول
سلام
تو انجمن های بازیساز نحوه نصب OgreSDK رو توضیح داده (http://www.bazisaz.com/ftopic-4-0-days0-orderasc-.html) ولی فایلی که من به عنوان OgreSDK دانلود کردم وقتی اجراش میکنم Extract میشه و بعد چند تا پوشه توش هست مثل bin و lib و ... .
حالا کسی میتونه به من بگه فایل نصبش کدومه؟ من که چیزی ندیدم.

_________________
بدوران دو کس را اگر دیدمی/ به دور سر هر دو گردیدمی
یکی آنکه گوید بد من به من/ دگر آنکه پرسد بد خویشتن
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي
 

نويسنده
پيغام
MahanGM
پیر بازی سازی
پیر بازی سازی


تاريخ عضويت: 3 شنبه 20 شهريور 1386
تعداد ارسالها: 1844
محل سكونت: USS Terra Nova


3 شنبه 9 فروردين 1390 - 15:43
پاسخ بصورت نقل قول
دوست من بهتره شما اول بری یکم پایه های cpp رو یاد بگیری. الآن شما حتی نمی دونی چجوری باید کتابخونه ها رو link کنی. Rolling Eyes . به خود documentationش مراجعه کن احتمالا آموزش گذاشته. Surprised

_________________
I have a dream that little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character. I have a dream today
هیچ راه فراری نیست!
http://www.dreamfactory.ir
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي
 

نويسنده
پيغام
m_basij
پیر بازی سازی
پیر بازی سازی


تاريخ عضويت: 5 شنبه 19 شهريور 1388
تعداد ارسالها: 523
محل سكونت: داخل کد


3 شنبه 9 فروردين 1390 - 16:36
پاسخ بصورت نقل قول
من نفهمیدم مشکلتون در نصبش چیه. مگه انتظار داشتید این پوشه ها نباشن؟!!

_________________
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي ارسال ايميل ديدن وب سايت كاربر نام كاربري در پيغامگير Yahoo
 

نويسنده
پيغام
z92
متخصص ساخت بازی
متخصص ساخت بازی


تاريخ عضويت: 1 شنبه 23 اسفند 1388
تعداد ارسالها: 265


3 شنبه 9 فروردين 1390 - 23:28
پاسخ بصورت نقل قول
گفتم که نمیدونم فایل نصبش کدومه. مثلا تو پوشه bin یا lib یا ... .
یعنی فایل که extract شد حله دیگه؟ نیاز به نصب نداره؟

_________________
بدوران دو کس را اگر دیدمی/ به دور سر هر دو گردیدمی
یکی آنکه گوید بد من به من/ دگر آنکه پرسد بد خویشتن
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي
 

نويسنده
پيغام
AshkaN_666i
پیر بازی سازی
پیر بازی سازی


تاريخ عضويت: 5 شنبه 27 آبان 1389
تعداد ارسالها: 940
محل سكونت: NoWhere Land


3 شنبه 9 فروردين 1390 - 23:36
پاسخ بصورت نقل قول
z92 نوشته:
گفتم که نمیدونم فایل نصبش کدومه. مثلا تو پوشه bin یا lib یا ... .
یعنی فایل که extract شد حله دیگه؟ نیاز به نصب نداره؟


نه حل نیست! باید اول تو cpp یا هر چیزی که استفاده می کنی include بشه!
همون جور که دوستان گفتن شما ابتدا احتیاج به حداقل دانش برنامه نویسی با ++c رو داری!

_________________
-

If you say pls, because it is shorter than "please", I will say no, because it is shorter than yes
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي نام كاربري در پيغامگير Yahoo
 

نويسنده
پيغام
m_basij
پیر بازی سازی
پیر بازی سازی


تاريخ عضويت: 5 شنبه 19 شهريور 1388
تعداد ارسالها: 523
محل سكونت: داخل کد


3 شنبه 9 فروردين 1390 - 23:55
پاسخ بصورت نقل قول
حرف های اقای AshkaN_666i تایید میشه فقط گفتم یک توضیحی بدم (گفتم شاید cpp بلد باشه)
کافیه که به للایبری های ویژوال بصورت درست پوشه ها را اضافه کنی یعنی پوشه لابری ها و ... که هستن را برای cpp معرفی کنی. همین . یک کتاب اموزشی باسه این هست که بسیار ساده نوشته شده(انگلیسیه) . من خودم ازش استفاده کردم عالیه. نصبشم گفته باسه 1.7.1

_________________
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي ارسال ايميل ديدن وب سايت كاربر نام كاربري در پيغامگير Yahoo
 

نويسنده
پيغام
z92
متخصص ساخت بازی
متخصص ساخت بازی


تاريخ عضويت: 1 شنبه 23 اسفند 1388
تعداد ارسالها: 265


4 شنبه 10 فروردين 1390 - 06:02
پاسخ بصورت نقل قول
c++ که بلدم!
تو سایت بازیساز (همین لینکی که اول گذاشتم) مراحلش رو توضیح داده و به عنوان اولین مرحله گفته:
فایل نصب SDK موتور را که دانلود کرده اید اجرا کرده و SDK را بر روی سیستمتان نصب کنید.

رو چی کلیک کنم که این صفحه ظاهر بشه؟!

_________________
بدوران دو کس را اگر دیدمی/ به دور سر هر دو گردیدمی
یکی آنکه گوید بد من به من/ دگر آنکه پرسد بد خویشتن
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي
 

نويسنده
پيغام
MahanGM
پیر بازی سازی
پیر بازی سازی


تاريخ عضويت: 3 شنبه 20 شهريور 1386
تعداد ارسالها: 1844
محل سكونت: USS Terra Nova


4 شنبه 10 فروردين 1390 - 11:34
پاسخ بصورت نقل قول
آقا برو vs رو باز کن یه پروژه console خالی درست کن یعنی موقع ساختنش Empty project رو بزن. بعدش برو توی منوی Project و به Properties برو. از اونجا به شاخه Linker و بعد Input برو. توی فیلد اول کتابخونه ها رو باید لود کنی البته باید ببینی خودش چه کتابخونه هایی رو گفته که لود کنی بسته به هرس استفاده باید یه کتابخونه رو لود کنی مثلا برای صدا، تصویر و ... . قبلش هم برو به منوی Tools بعد Options بعد شاخه Project and Solutions بعدش به شاخه VC++ Directories برو از اونجا Show directories for روب بذار روی Library بعدش فولدر Lib که از Ogre استخراج کردی رو اینجا اضافه کن بعدش هم Show directories for رو بذار روی Include بعد پوشه Include رو از Ogre اینجا اضافه کن اگه پوشه Bin هم داره Show directories for رو بذار روی Executable بعد اشافه اش کن.

خلاص ! Confused

_________________
I have a dream that little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character. I have a dream today
هیچ راه فراری نیست!
http://www.dreamfactory.ir
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي
 

نويسنده
پيغام
m_basij
پیر بازی سازی
پیر بازی سازی


تاريخ عضويت: 5 شنبه 19 شهريور 1388
تعداد ارسالها: 523
محل سكونت: داخل کد


4 شنبه 10 فروردين 1390 - 12:47
پاسخ بصورت نقل قول
فهمیدم مشکل شما چیه. اون اموزشی که هست مال نسخه های قبل است. شما این کارا رو بکن که ماهان گفتن.

_________________
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي ارسال ايميل ديدن وب سايت كاربر نام كاربري در پيغامگير Yahoo
 

نويسنده
پيغام
z92
متخصص ساخت بازی
متخصص ساخت بازی


تاريخ عضويت: 1 شنبه 23 اسفند 1388
تعداد ارسالها: 265


4 شنبه 10 فروردين 1390 - 16:17
پاسخ بصورت نقل قول
دوستان مرسی
یه کم بهش ور رفتم ولی build error داشت. آخه من آشنایی زیادی با visual studio ندارم. فکر کنم برام زود باشه بخوام با ogre کار کنم.

_________________
بدوران دو کس را اگر دیدمی/ به دور سر هر دو گردیدمی
یکی آنکه گوید بد من به من/ دگر آنکه پرسد بد خویشتن
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي
 

نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد   پاسخ به يك موضوع    صفحه 1 از 2 تمام ساعات و تاريخها بر حسب 3.5+ ساعت گرينويچ مي باشد
برو به صفحه 1, 2  بعدي


 
پرش به:  


شما نمي توانيد در اين انجمن نامه ارسال كنيد.
شما نمي توانيد به موضوعات اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد نامه هاي ارسالي خود را در اين انجمن ويرايش كنيد
شما نمي توانيد نامه هاي ارسالي خود را در اين انجمن حذف كنيد
شما نمي توانيد در نظر سنجي هاي اين انجمن شركت كنيد


unity3d

بازگردانی به فارسی : علی کسایی @ توسعه مجازی کادوس 2004-2011
Powered by phpBB © 2001, 2011 phpBB Group
| Home | عضويت | ليست اعضا | گروه هاي كاربران | جستجو | راهنماي اين انجمن | Log In |