Contacts
صفحه اصلی پورتال | صفحه اصلی تالار | ثبت نام | اعضاء | گروه ها | جستجو | پرسش و پاسخ | فروشگاه الکترونیکی | خرید پستی بازی های کامپیوتری





صفحه اول انجمنها -> برنامه نویسی با زبان های C++ و Delphi و VB -> پورت سریال در سی شارپ
 

ارسال يك موضوع جديد   پاسخ به يك موضوع ديدن موضوع قبلي :: ديدن موضوع بعدي

پورت سریال در سی شارپ
نويسنده
پيغام
Parham
متخصص ساخت بازی
متخصص ساخت بازی


تاريخ عضويت: 4 شنبه 28 دي 1390
تعداد ارسالها: 402
محل سكونت: somewhere behind a lot of troubles...


4 شنبه 22 شهريور 1391 - 12:56
پاسخ بصورت نقل قول
سلام بچه ها.

گروه رباتیکک مدرسه ما داره روی ربات مین یاب کار می کنه.
فک کنم معلوم باشه سوالم چیه.
من باید یه برنامه طراحی کنم که کدی رو از میکرو کنترلر ATMega16 دریافت کنه و بر اساس اون موقعیت مین رو در یک صفحه 8×8 مشخص کنه.
من برای تست ارتباط این کد رو پیاده کردم:
كد:

using System;
using System.IO.Ports;
using System.Collections.Generic;
using System.ComponentModel;
using System.Data;
using System.Drawing;
using System.Linq;
using System.Text;
using System.Windows.Forms;

namespace WAPP1
{
    public partial class Form1 : Form
    {

        public string CP = string.Empty;
               
        public Form1()
        {
            InitializeComponent();
            this.KeyDown+=new KeyEventHandler(Form1_KeyDown);
        }
       
        private void Form1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
        {
            switch (e.KeyCode)
            {
                case Keys.Escape:
                    Application.Exit();
                    break;
            }
        }

        private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
        {
            Application.Exit();
        }

        private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
        {
            SerialPort SP = new SerialPort(CP, 9600, Parity.None, 8, StopBits.One);
            SP.Open();
            SP.Write("Hello!");
            SP.Close();

            StringBuilder strbild = new StringBuilder();
            strbild.AppendLine(CP);
            strbild.AppendLine("8");
            strbild.AppendLine("Hello!");
            strbild.AppendLine("No Input String yet.");

            LebelInfo.Text = strbild.ToString();
            LebelInfo.RightToLeft = RightToLeft.No;
        }

        private void PC1_CheckedChanged(object sender, EventArgs e)
        {
            CP = "Com1";
        }

        private void PC2_CheckedChanged(object sender, EventArgs e)
        {
            CP = "Com2";
        }

        private void PC3_CheckedChanged(object sender, EventArgs e)
        {
            CP = "Com3";
        }

    }
}

من توی یه کتابی خوندم که ما سه پورت کام 1و2و3 داریم...حالا هر پورتی غیر از کام 1 رو انتخاب می کنم میگه وجود نداره.

میشه یه راهنمایی بکنید؟
ضمنا من مردم ازبس تو این دو روز سرچ کردم.
اگه منبع زبان اصلی راجع به راه اندازی پورت سریال در ای تی مگا 16 و سی شارپ دارین بهم
بدید.
سپاس گذاری فراوان
Rolling Eyes

_________________
برای رسیدن به موفقیت آسانسوری وجود ندارد،باید پله پله بالا رفت؛
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي ارسال ايميل نام كاربري در پيغامگير Yahoo
 

نويسنده
پيغام
AshkaN_666i
پیر بازی سازی
پیر بازی سازی


تاريخ عضويت: 5 شنبه 27 آبان 1389
تعداد ارسالها: 940
محل سكونت: NoWhere Land


4 شنبه 22 شهريور 1391 - 13:47
پاسخ بصورت نقل قول
Parham, اولاً کی میگه ما حتماً 3 تا پورت سریال داریم, بعضی از کامپیوترای امروزی یه دونه هم ندارن و شما باید از ماژول سریال به usb استفاده کنی!

کدت که به نظر موردی نداره, کد میکروتم بذار خب! ممکنه مشکل از سخت افزارت هم باشه! ( مدارو چک کردی؟ )

البته این کدی که گذاشتی اگه اشتباه نکنم اطلاعات رو به میکرو میفرسته, ولی شما دقیقاً گفتی که قصد گرفت اطلاعات از روبات رو داری!

کلاً باید پایه rx tx میکرو رو بدی به ورودی ic max232 و خروجیش رو بدی به پایه 2 و 3 پورت سریال. استفاده از max232 هم برای تبدیل منطق ttl به rs232ه!

_________________
-

If you say pls, because it is shorter than "please", I will say no, because it is shorter than yes
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي نام كاربري در پيغامگير Yahoo
 

نويسنده
پيغام
knight-rak
متخصص ساخت بازی
متخصص ساخت بازی


تاريخ عضويت: 5 شنبه 21 خرداد 1388
تعداد ارسالها: 404
محل سكونت: BOOTSTRAP LOADER


4 شنبه 22 شهريور 1391 - 14:26
پاسخ بصورت نقل قول
ببخشید البته من زیاد توی این مسائل حرفه ای نیستم ولی یه جایی خونده بودم برای ارتباط با میکرو اگر از تبدیل USB به سریال استفاده کنید حالا هر شرایط خاصی هم که داشته باشه احتمال خطا خیلی بالا هستش و خیلی از مواقع هم ممکنه اصلن کار نکنه ! دلیلش رو هم یادم نیست چی بود ولی کلن میگفتم از تبدیل استفاده نکنید ! حالا بازم اشکان توی این مسائل خیلی خیلی از ما جلوتر هستش PDT_002 اون چیزایی که گفت رو بررسی کن ایشالا مشکل حل میشه

_________________
18.
به تکبر از مردم روی مگردان و به خودپسندی بر زمين راه مرو ، زيرا خدا هيچ به ناز خرامنده فخر فروشی را دوست ندارد
(سوره:لقمان آیه: 18 )
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي
 

نويسنده
پيغام
Parham
متخصص ساخت بازی
متخصص ساخت بازی


تاريخ عضويت: 4 شنبه 28 دي 1390
تعداد ارسالها: 402
محل سكونت: somewhere behind a lot of troubles...


4 شنبه 22 شهريور 1391 - 15:27
پاسخ بصورت نقل قول
AshkaN_666i,
سلام.
آقا من تسلیم!!!
جمله ی کتاب عینا نوشته بود ما معمولا 3 پورت سربال در کامپیوتر داریم.
ضمنا...من بیچاه تو الکترونیک یه خنگ واقعیم!مدار رو یکی دیگه می بنده...نوشتن برنامه تو سی شارپ دست منه...
متاسانه از متن برنامه میکرو هم مطلع نیستم...یکی دیگه نوشته.همگروهیم.

در مورد فرستادن اطلاعات درسته.
ذکر کردم که این برنامه تسته.
من از جمله آخرت چیز زیادی نگرفتم...فقط میدونم که rs232 باید اسم یه آی سی باشه...
میشه جمله آخرت رو یکم تشریح کنی برام.
مرسی داداش.

البته توی برنامه اصلی کامپیوتر باید یه کد رو به میکرو بفرسته...بعد میکرو یک کد دیگه رو به سیستم بده که
حاوی مکان مین هست.


knight-rak,
نایت جان قربونت...مرسی. Mr. Green

_________________
برای رسیدن به موفقیت آسانسوری وجود ندارد،باید پله پله بالا رفت؛
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي ارسال ايميل نام كاربري در پيغامگير Yahoo
 

نويسنده
پيغام
AshkaN_666i
پیر بازی سازی
پیر بازی سازی


تاريخ عضويت: 5 شنبه 27 آبان 1389
تعداد ارسالها: 940
محل سكونت: NoWhere Land


4 شنبه 22 شهريور 1391 - 17:15
پاسخ بصورت نقل قول
Parham, این که نمیشه شما از برنامه میکرو خبر نداشته باشی و بعدش بخوای با #C نرم افزارشو بنویسی! معمولاً هم firmware و هم نرم افزار pc رو یه نفر می نویسه! ( یا لااقل باید کاملاً با هم هماهنگ باشید. )

خیر rs232 آی سی نیست! منطق ارسال اطلاعات از طریق پورت سریال تو میکرو 5 ولتی یا همون ttlه! منطق pc هم 15 ولتی یا همون rs232ه! شما اگه بخوای کامپیوتر رو به میکرو متصل کنی باید توسط آی سی max232 هماهنگی لازم رو برقرار کنی!

کلاً خیلی سادست!

knight-rak, والا من خودم تا حالا از این تبدیلا استفاده نکردم, ولی دیدم خیلیا استفاده کردن و راضی بودن! کلاً گمون نکنم مشکل خاصی باشه!

_________________
-

If you say pls, because it is shorter than "please", I will say no, because it is shorter than yes
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي نام كاربري در پيغامگير Yahoo
 

نويسنده
پيغام
Parham
متخصص ساخت بازی
متخصص ساخت بازی


تاريخ عضويت: 4 شنبه 28 دي 1390
تعداد ارسالها: 402
محل سكونت: somewhere behind a lot of troubles...


4 شنبه 22 شهريور 1391 - 21:52
پاسخ بصورت نقل قول
سلام.
اشکان جون دیگه کلا ما اینجوری هستیم دیگه...باید خودم بشینم برنامه میکرو رو بنویسم.
راجع به حرفت هم راجع به max232 گشتم.
بودن کسایی که جواب نگرفته باشن.
در کل ممنون.مطمئن شدم احتمال خطای کد من کمه.
مرسی از همراهی تون. Arrow Evil or Very Mad Rolling Eyes

_________________
برای رسیدن به موفقیت آسانسوری وجود ندارد،باید پله پله بالا رفت؛
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي ارسال ايميل نام كاربري در پيغامگير Yahoo
 

نويسنده
پيغام
AshkaN_666i
پیر بازی سازی
پیر بازی سازی


تاريخ عضويت: 5 شنبه 27 آبان 1389
تعداد ارسالها: 940
محل سكونت: NoWhere Land


4 شنبه 22 شهريور 1391 - 22:09
پاسخ بصورت نقل قول
Parham, هر کی جواب نگرفته مطمئناً یه جای کار خودش مشکل داره!

خواهش می کنم! امیدوارم تو پروژتون موفق باشید!

_________________
-

If you say pls, because it is shorter than "please", I will say no, because it is shorter than yes
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي نام كاربري در پيغامگير Yahoo
 

نويسنده
پيغام
شهروز
مدیر انجمن
مدیر انجمن


تاريخ عضويت: جمعه 16 مرداد 1383
تعداد ارسالها: 3277
محل سكونت: Germany


5 شنبه 6 مهر 1391 - 00:07
پاسخ بصورت نقل قول
من که همیشه از max232 جواب گرفتم. منتهی بستنش یکم مهارت میخواد. ضمناً سعی کن از تبدیل سریال به usb استفاده کنی که به همه کامپیوتر ها بخوره و مجبور نشی سر نداشتن پورت از اول برنامه میکرو رو بنویسی.

_________________




استدیوی نرم افزاری بلوبالک
www.Bluebulk.info
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي ديدن وب سايت كاربر
 

نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد   پاسخ به يك موضوع    صفحه 1 از 1 تمام ساعات و تاريخها بر حسب 3.5+ ساعت گرينويچ مي باشد


 
پرش به:  


شما نمي توانيد در اين انجمن نامه ارسال كنيد.
شما نمي توانيد به موضوعات اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد نامه هاي ارسالي خود را در اين انجمن ويرايش كنيد
شما نمي توانيد نامه هاي ارسالي خود را در اين انجمن حذف كنيد
شما نمي توانيد در نظر سنجي هاي اين انجمن شركت كنيد


unity3d

بازگردانی به فارسی : علی کسایی @ توسعه مجازی کادوس 2004-2011
Powered by phpBB © 2001, 2011 phpBB Group
| Home | عضويت | ليست اعضا | گروه هاي كاربران | جستجو | راهنماي اين انجمن | Log In |