Contacts
صفحه اصلی پورتال | صفحه اصلی تالار | ثبت نام | اعضاء | گروه ها | جستجو | پرسش و پاسخ | فروشگاه الکترونیکی | خرید پستی بازی های کامپیوتری





صفحه اول انجمنها -> برنامه نویسی با زبان های C++ و Delphi و VB -> آموزش زبان شیرین سی شارپ از ابتدایی ترین حالت ممکن
 

ارسال يك موضوع جديد   پاسخ به يك موضوع ديدن موضوع قبلي :: ديدن موضوع بعدي
برو به صفحه قبلي  1, 2

نويسنده
پيغام
Parham
متخصص ساخت بازی
متخصص ساخت بازی


تاريخ عضويت: 4 شنبه 28 دي 1390
تعداد ارسالها: 402
محل سكونت: somewhere behind a lot of troubles...


جمعه 15 ارديبهشت 1391 - 11:09
پاسخ بصورت نقل قول
سلام بر همگی؛
دستورات شرطی در همه ی زبان های برنامه نویسی از دستورات بسیار مهم هستند.در C# هم عملگر های شرطی به چند صورت(فکر کنم 3تا) هستند که من 2 تا از مهم تریت هایشان را اینجا مطرح می کنم:
1.if
كد:

if(condition)
statement1;
else if(condition2)
statement2;
...
else
statementN;

شکل کلی دستور if به این صورت است.
نکته ها:
1.1توجه داشته باشید که اگر هر statement بیش از دو خط بود آنرا بین دو آکولاد قرار دهید.مثال:
كد:

if(name!="parham")
{
messagebox.show("cannot log in.");
application . close();
}
else
{
this.close();
form1.show();
}

1.2 در مثال بالا به =! توجه کنید:این عبارت یعنی :> اگر مساوی نبود با:> "<>"
دیگر امثال این عبارت:
=!
== :>اگر مساوی بود با
>
<
=>
=<
2.دستور swith
كد:

swith([variable|textbox.text)
{
case condition1:
satements1
case condition2:
statements2
...
default:
dtatementsN
}

2.1 در مثال بالا اگر statements بیش از یکی بودند نیازی به گذاشتن پارانتز نیست.
2.2 حتما بعد از شرط condition پس از case باید از : استفاده شود.
2.3 عبارت default برابر با case else در وی بی می باشد و در صورتی که شرط هیچ یک از case ها صدق نکند،دستور default اجرا می شود.
این هم از دو عبارت شرطی مهم در C#.البته اگر کسی سومین دستور را هم بلد ست لطف می کند اگر آنرا اینجا مطرح کند.
دفعه آینده به مبحث حلقه ها می پردازیم.
فعلا خدا نگهدارتان. Evil or Very Mad

_________________
برای رسیدن به موفقیت آسانسوری وجود ندارد،باید پله پله بالا رفت؛
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي ارسال ايميل نام كاربري در پيغامگير Yahoo
 

نويسنده
پيغام
vahidpoor
پیر بازی سازی
پیر بازی سازی


تاريخ عضويت: 4 شنبه 31 تير 1388
تعداد ارسالها: 531
محل سكونت: مشهد


جمعه 15 ارديبهشت 1391 - 13:12
پاسخ بصورت نقل قول
با سلام دوست عزیز اینکه شما داری اینجا سی شارپ رو یاد میدی خیلی خوبه ( ایجاد محتوای آموزشی دیجیتال لازمه زندگی امروزه ) اما خوب مبحث تکراریه لطفا برید چند سطح بالاتر و به سمت بازی سازی ( دوستان تو سایتها مخصوص آموزش این زان وجود داره در سطوح مبتدی )

_________________
همیشه زمانی برای شروع است
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي ارسال ايميل ديدن وب سايت كاربر
 

نويسنده
پيغام
Parham
متخصص ساخت بازی
متخصص ساخت بازی


تاريخ عضويت: 4 شنبه 28 دي 1390
تعداد ارسالها: 402
محل سكونت: somewhere behind a lot of troubles...


4 شنبه 20 ارديبهشت 1391 - 09:13
پاسخ بصورت نقل قول
سلام جناب آقای وحید پور...اولا از اینکه این نکته رو مطرح کردید متشکرم.
من با آقا علی در مورد راه اندازی یک تالار مخصوص سی شارپ صحبتکردم و ایشون هم من رو به این کار تشویق کردند.یعنی ایجاد یک تاپیک.
قصد من در این تاپیک اصلا این نیست که سراغ بازی سازی با سی شارپ برم...البته به اونجا ها هم خواهیم رسید.
من می خوام این تاپیک رو در اختیار کسایی بذارم که اصلا از برنامه نویسی با سی شارپ هیچی بلد نیستن و می خوان از ابتدا و درست اونو یاد بگیرن.
راستش یک هدف دیگه ام هم این بود که دوستان در خلال مطالب این تاپیک اگه چیزی از کار 3d در سی شارپ بلدن مطرح کنند تا من هم ازش استفاده کنم...چون خودم هم زیاد حرفه ای نیستم و از طرفی هم نمی خوام خودم رو زیاد در گیر موتور های باز سازی بکنم. Idea

باز هم ممنونم از اینکه این نکته رو مطرح کردید تا بتونم این مطالب را بیان کنم.

پرهام Evil or Very Mad

_________________
برای رسیدن به موفقیت آسانسوری وجود ندارد،باید پله پله بالا رفت؛
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي ارسال ايميل نام كاربري در پيغامگير Yahoo
 

نويسنده
پيغام
شهروز
مدیر انجمن
مدیر انجمن


تاريخ عضويت: جمعه 16 مرداد 1383
تعداد ارسالها: 3277
محل سكونت: Germany


جمعه 26 خرداد 1391 - 15:14
پاسخ بصورت نقل قول
Parham,
فقط هدف دوم مورد قبوله Very Happy
برای هدف اولتون سایت barnamenevis هست که همه هم میشناسنش و سابقه ی بسیار طولانی داره.
اینجا اگه قراره برنامه نویسی آموزش داده بشه باید حتماً در رابطه با بازی سازی باشه.

البته پرهام جان، داخل مقالات اگه جستجو کنی من چند مقاله در رابطه با ساخت ادیتور 3d در c# دارم که می تونی اونها رو هم مطالعه کنی.

_________________




استدیوی نرم افزاری بلوبالک
www.Bluebulk.info
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي ديدن وب سايت كاربر
 

نويسنده
پيغام
Parham
متخصص ساخت بازی
متخصص ساخت بازی


تاريخ عضويت: 4 شنبه 28 دي 1390
تعداد ارسالها: 402
محل سكونت: somewhere behind a lot of troubles...


جمعه 26 خرداد 1391 - 19:50
پاسخ بصورت نقل قول
با این حساب باید یه مدت نسبتا طولانی این تاپیک رو طرح کنم تا به مطالعه ی دقیق تری بپردازم... Cool Evil or Very Mad
_نیز که خیلی وقته هر روز میام مطلب میدم Wink )

_________________
برای رسیدن به موفقیت آسانسوری وجود ندارد،باید پله پله بالا رفت؛
ارسال  بازگشت به بالا
ديدن مشخصات كاربر ارسال پيغام خصوصي ارسال ايميل نام كاربري در پيغامگير Yahoo
 

نمايش نامه هاي ارسال شده قبلي:   
ارسال يك موضوع جديد   پاسخ به يك موضوع    صفحه 2 از 2 تمام ساعات و تاريخها بر حسب 3.5+ ساعت گرينويچ مي باشد
برو به صفحه قبلي  1, 2


 
پرش به:  


شما نمي توانيد در اين انجمن نامه ارسال كنيد.
شما نمي توانيد به موضوعات اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد نامه هاي ارسالي خود را در اين انجمن ويرايش كنيد
شما نمي توانيد نامه هاي ارسالي خود را در اين انجمن حذف كنيد
شما نمي توانيد در نظر سنجي هاي اين انجمن شركت كنيد


unity3d

بازگردانی به فارسی : علی کسایی @ توسعه مجازی کادوس 2004-2011
Powered by phpBB © 2001, 2011 phpBB Group
| Home | عضويت | ليست اعضا | گروه هاي كاربران | جستجو | راهنماي اين انجمن | Log In |